reede, 9. september 2016

Lihula noored ootavad Teid fotoringi!

Kuna Lihula noortemajas on vinge tehnikaga fotostuudio, kuid puudub kaamera siis taotlesime Nopi Üles projektifondist 2000.-, et soetada noortemaja fotostuudiole kaamera, mälukaart, välgusaatja ja vastuvõtja, lisavälk- piltide tegemiseks väljaspool noortemaja, taustakinnitused ja uus taustapaber ja muidugi korralik kaamerakott. Lisaks tuleb meid veel õpetama kohalik professionaalne fotograaf Olev Mihkelmaa.

Kogukonna toetus on olnud väga suur. Vaadates Nopi Üles lehelt meie like ja jagamisi siis on seda veel eriti hästi näha. Tore on lugeda neid kommentaare kuidas kohalikud seda jaganud on :D
Oleme õppinud sellest projektist, et vaja on ideed-head ideed ja oskust seda teistele esitleda. Lisaks suhtlemine, et saada parimad hinnapakkumised.

Kuna suvi on puhkuse ja puhkuste aeg siis on natukene keerukam saada ühendust ja kõik ei suju plaanipäraselt, kuid saime hakkama ja lähme rõõmasalt edasi!

Tehnika on meil ära tellitud ja need hakkavad vaikselt kohale tulema. Sügisel alustame fotoringiga ja kindlasti kasutame muudel ürituselt. Kaamerat ootame juba väga kuna sel suvel oli noortemajaga seoses väga palju vägevaid üritusi: Lihula Noortemaja Tantsulaager 2016, Lihula kultuuripäevadega seoses oli nii discgolfi võistlus kui ka noorte disko jne.  Nendel aegadel igatsesime väga noortemaja enda kaamerat kuna pole ju alati kõigil aega tulla oma isiklike kaameratega pildistama.

Oleme õppinud kuidas teistele oma ideed esitleda ja kuidas teha kindlaks milliseid seadmeid oleks vaja soetada ja kindlasti ka õpime neid kasutama.



Projektifondi "Nopi Üles“ tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ kirjeldatud tegevuste raames.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar